Tuesday, June 17, 2008

Hot Seat Tag

Thanks to Leo for this tag. I appreciate the thought, man.

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/girlfriend? If you do, let’s try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat, please read the rules of this tag first.


RULES:

1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you’ve got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th
question for the next person you want to pass this tag.

Here’s your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: Thru the net.

2. Where did you went in your first date?
Answer: INC Chapel in Butuan City, Philippines

3. When was your first intimate kiss?
Answer: When we first met in person.

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: Are you serious with your question?

5. What is his/her ethnicity?
Answer: American

6. What is his/her favorite food?
Answer: Spaghetti

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: Grumpy

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he’d/she’d ever done?
Answer: Taking care of me more than he did in the Philippines.

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: At our house in Pinas, in front of my mom and dad and brothers.

10. Food that you and your spouse both like?
Answer: Spaghetti

THEY PLAYED ALONG:
1. Soujourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for What You Will 4. Lainy’s Musings 5. Our Journey To Forever 6. Sheng’s Simple Thoughts 7. Pinay WAHM 8. Me and My World 9. coicoi’s World 10. BLOGSILOG 11. Blessings in Life 12. Wonderful Things In Life 13 Concealed Mind 14. Embracing Health For Life 15. Unspoken Lines 16. Raptured Dreams 17. Seek Health Feel Great 18. The Lion's Den 19. Sharz - Pangit's Journey In The States


Tagging: Cecille, Marlet, Maria, Dezz, Dana&Debbie, Ilocana

3 comments:

doit4_him said...

Sha, thanks sa tag ha.

Ilocana said...

Hi Sharz! Just want to thank you for the fun tag. It reminded me of the "slum book" we used to sign in highschool,,ha,ha, out lout !

Pangit said...

Korek ka jan, girl! It's pretty much like a slum book, lol.

Need more questions though. hehe